Evenimente

sunteti aici: Acasa » Evenimente
Craciun 2013
A venit Moș Crăciun cu daruri pentru copiii care frecventează centrele de zi ale Fundației „S.O.S. Copiii Gorjului”.
Vizita
Christine Quinchon, preşedinta Asociaţiei „ Les Amis d’Enfance Avenir”, a vizitat în luna iulie Fundaţia „S.O.S. Copiii Gorjului”.
1 Iunie 2013
Copiii beneficiari ai serviciilor Fundatiei ‘’S.O.S. Copiii Gorjului” au fost invitati la cofetarie pentru a sarbatori Ziua Copilului.
Excursie
Fundatia „S.O.S. Copiii Gorjului”, prin Centrul de Consiliere pentru Tineri, a organizat o excursie în zona Dunare – Baile Herculane.
CRACIUN 2012
Fundatia „S.O.S. Copiii Gorjului” a organizat sarbatoarea bradului de Craciun pentru copiii care frecventeaza „Centrul de Recuperare si Reabilitare” si „Centrul Independent de Sanatate Mintala pentru Copii”.
Vizita
In luna noiembrie 2012, Fundatia „S.O.S. Copiii Gorjului” a fost vizitata de reprezentanti ai Asociatiei parintilor „Bunastarea persoanelor cu dizabilitati intelectuale Siauliu Viltis” din Lituania si ai Inspectoratului pentru Educatie din Sarayönü, Turcia.
1 Iunie 2012
Copiii inscrisi in programele Fundatiei »S.O.S. Copiii Gorjului » au sarbatorit 1 Iunie - Ziua Internationala a Copilului
Craciun 2011
Fundatia „S.O.S. Copiii Gorjului” a organizat sarbatoarea bradului de Craciun pentru beneficiarii CENTRULUI DE RECUPERARE SI REABILITARE PENTRU COPII CU DIZABILITATI si ai CENTRULUI COMUNITAR INDEPENDENT DE SANATATE MINTALA PENTRU COPII.
In Franta, cu „Enfance Avenir”
Presedinta Fundatiei, doamna Doina Cristea, a participat in luna iunie, in Franta, la un eveniment al organismului de adoptii internationale Enfance Avenir.
Ziua Copilului 1 Iunie 2011
Copiii beneficiari ai serviciilor care functioneaza in cadrul Fundatiei „S.O.S. Copiii Gorjului” au sarbatorit ziua de 1 Iunie la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” din Targu Jiu.
« inapoi 1 2 3 4 inainte »