Evenimente

sunteti aici: Acasa » Evenimente
Cel mai implicat ONG
Televiziunea „Antena 1” Targu-Jiu a rasplatit valorile gorjene, acordand trofee acelora care s-au evidentiat, la nivelul judetului Gorj, in cursul anului 2009.
Craciun 2009
Vineri,18 decembrie 2009, colindele au insufletit sediul Fundatiei „S.O.S. Copiii Gorjului” aducand spiritul Craciunului in inima celor prezenti.
Emisiune TELE 3
In data de 4 decembrie 2009, Doina Mihaela Cristea, presedinta Fundatiei “SOS Copiii Gorjului” a fost invitata la postul local de televiziune TELE 3 sa participe la emisiunea "+ si - in administratie", realizata de doamna Adriana Persa...
Conferinta de presa
Fundatia „S.O.S. Copiii Gorjului” a organizat joi, 26 noiembrie 2009, orele 11, o conferinta de presa cu prilejul diseminarii rezultatelor proiectului „Centru Comunitar Independent de Sanatate Mintala pentru Copii”...
Ziua pompierilor
Copiii care frecventeaza Centrul de Recuperare al Fundatiei „S.O.S. Copiii Gorjului” au fost invitati de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta al judetului Gorj, vineri, 11 septembrie 2009 sa participe alaturi de alti copii, la „Ziua Portilor Deschise”.
Reinceperea activitatii in Centrul de Recuperare
Dupa vacanta de vara, la 1 septembrie 2009, Centrul de Recuperare al Fundatiei „S.O.S. Copiii Gorjului” si-a reinceput activitatea. Au fost inscrisi peste 80 de copii carora li se asigura programe de ergoterapie, kinetoterapie, consiliere psihologica, logopedie. Activitatea este desfasurata de echipa multidisciplinara a fundatiei, formata din: educatoare, kinetoterapeuti, psihologi, logoped.
Emisiune GORJ TV
Echipa de specialisti si reprezentantii beneficiarilor Proiectului „Centru de asistenta si sprijin pentru incluziunea sociala a tinerilor peste 18 ani proveniti din sistemul de stat privind protectia copilului” au participat joi, 23 aprilie 2009, la emisiunea „Provocare la adevar”, realizata de postul de televiziune „GORJ TV” .
Conferinta de presa
Fundatia “S.O.S. Copiii Gorjului” a organizat joi, 23 aprilie 2009, cu prilejul diseminarii rezultatelor proiectului „Centru de asistenta si sprijin pentru incluziunea sociala a tinerilor...
« inapoi 1 2 3 4 inainte »