Evenimente

sunteti aici: Acasa » Evenimente
Din suflet, pentru suflet
In perioada 11 – 15 aprilie 2011, voluntarii care isi desfasoara activitatea pe langa Fundatia „S.O.S. Copiii Gorjului”au organizat cu prilejul Sarbatorilor Pascale expozitia cu vanzare „Din suflet, pentru suflet”. Actiunea a vut loc in foaierul Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” si la Scoala „Constantin Savoiu”. Exponatele au fost confectionate de copiii Centrului de Recuperare si Reabilitare condusi cu maiestrie de educatoarele lor. Sumele obtinute din vanzarea acestor obiecte vor fi folosite in beneficiul copiilor cu dizabilitati care frecventeaza programele de recuperare.
Fundatia„S.O.S. Copiii Gorjului”- gazda seminarului organizat de Fundatia „Motivation Romania”
Fundatia „S.O.S. Copiii Gorjului” a fost gazda unui seminar de prezentare a notiunilor esentiale in recuperarea activa a persoanelor cu dizabilitati, organizat de Fundatia „Motivation Romania”.
Ziua Sigurantei pe Internet
In 8 februarie 2011, cu prilejul „Zilei Sigurantei pe Internet”, Fundatia „S.O.S. Copiii Gorjului” in colaborare cu Agentia Nationala Impotriva Traficului de Persoane - Centrul Regional Craiova -
Craciun 2010
Si anul acesta Mos Craciun a venit la Fundatia „S.O.S. Copiii Gorjului” incarcat cu daruri pentru beneficiarii Centrului de Recuperare si Reabilitare si ai Centrului Comunitar Independent de Sanatate Mintala pentru Copii.
Spectacol de Craciun
Pe 15 decembrie 2010, in prag de sarbatori, voluntarii care isi desfasoara activitatea pe langa Fundatia „S.O.S. Copiii Gorjului” de ani buni, au organizat un spectacol in Sala Cercului Militar din Targu Jiu. Spectacolul a fost sustinut de prescolari si elevi din gradinite, scoli generale si licee din Municipiul Targu Jiu.
Tombola prieteniei
Fundatia „S.O.S. Copiii Gorjului”, in parteneriat cu Gradinita „Constantin Brancusi”, a organizat „TOMBOLA PRIETENIEI”.
1 IUNIE - ZIUA COPILULUI
Si in acest an Fundatia „ S.O.S. Copiii Gorjului” a sarbatorit 1 Iunie – Ziua Internationala a Copilului. Copiii inscrisi in programele desfasurate de fundatie, insotiti de parintii lor, au fost prezenti la eveniment, ...
Lansare proiect „SUNTEM IMPREUNA!”
Joi, 18 martie 2010, a avut loc lansarea proiectului „SUNTEM IMPREUNA!”, proiect implementat de Fundatia „S.O.S. Copiii Gorjului”in parteneriat cu Primaria Municipiului Targu - Jiu și Fundatia pentru Tineret „DEL”. Proiectul se inscrie in Programul „Facilitatea de Tranzitie - Integrarea in societate a tinerilor apartinand minoritatilor si grupurilor dezavantajate”și vizează dezvoltarea abilitatilor de viata ale copiilor preșcolari rromi, din municipiul Targu - Jiu
Lansare proiect „Pot si eu!”
Miercuri, 17 martie 2010, a avut loc lansarea Proiectului „POT SI EU!” , proiect implementat de Fundatia „S.O.S. Copiii Gorjului” in parteneriat cu Consiliul Judetean Gorj si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului Gorj.
Emisiunea „Fata'n fata” RTV Gorj
3 martie 2010 - Fundatia „S.O.S. Copiii Gorjului” reprezentata de doamnele Doina Mihaela Cristea - presedinte si Viorica Davitoiu - secretar general, a fost invitata sa participe la emisiunea „Fata'n fata” organizata de RTV Gorj.
« inapoi 1 2 3 4 inainte »